kakkerlakkenbestrijding

Last van kakkerlakken 

kakkerlakken bestrijden

KAKKERLAKBESTRIJDING

Ratten bestrijden is vaak noodzakelijk om ziektes of knaagschade aan een woning te voorkomen. Het bestrijden van muizen is iets waar u de ongediertebestrijders van de Afdeling Dierplagen direct voor kunt inschakelen. Neem direct contact met ons op. Onze ervaren muizenbestrijders staan 24×7 voor u klaar.
Naast de bestrijding van muizen adviseren en informeren wij u als klant in het voorkomen van een nieuwe muizenplaag. De muizenbestrijder bekijkt ter plaatse samen met u welke vorm van muizenbestrijding en wering van de muizen in huis het meest geschikt is.

Knagende dieren zoals muizen die ongewenst in uw huis zitten kunnen zeer hinderlijk zijn met kans op diverse vervelende gevolgen. Door te zorgen voor een schone en frisse omgeving, zal het voor de muizen minder aantrekkelijk worden om zich te nestelen in uw pand. In combinatie met een bestrijding is een plaag te voorkomen. Muizen zijn alleseters en zijn vaak s ’nachts actief. Een muis maakt zijn nesten onder andere van karton, isolatiemateriaal, stof en kranten.

Muizenoverlast

Muizenoverlast kan zeer hinderlijk zijn. Muizen kunnen knaagschade veroorzaken aan elektriciteitsdraden met kans op kortsluiting als gevolg. Ze kunnen uw producten en voorraad besmetten wat gezondheidsproblemen kan veroorzaken. Door de juiste preventie en detectie uit te voeren voorkomt u dat er ongewenste bewoners in uw huis aanwezig zijn.  Wanneer muizenoverlast in uw huis niet goed bestreden wordt,  kan het uitlopen tot een ware plaag waar de gehele omgeving last van kan krijgen.

Muizenbestrijding

Muizenbestrijding kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. Wij kunnen voor u de nesten lokaliseren en in overleg met u een gewenst bestrijdingsplan maken. Wij beheersen alle technieken binnen ons bedrijf om muizenbestrijding uit te voeren en werken met klemmen en/of bestrijdingsmiddelen. Wij kunnen nadat u voor ons gekozen heeft, vaak dezelfde dag de muizenbestrijding uitvoeren.

Muizen bestrijden  vanaf € 85,00 
of bel ons op 020-8895901

Ratten

Knagende dieren zoals ratten die ongewenst in/rondom uw huis zitten kunnen zeer hinderlijk zijn. Ratten zijn uitstekende klimmers en eten alles. Uitwerpselen  van ratten zien eruit als donkere, langwerpige uitwerpselen van ongeveer 1 cm lang. Ratten maken hun nesten onder andere van karton, isolatiemateriaal, stof en kranten. Een rat werpt 6 keer per jaar 6 tot 10 jongen met een gemiddelde levensduur van ± 2 jaar. Ze zijn vooral s’ nachts actief en komen voor al voor langs slootkanten, riolen, mestputten, afvalstortplaatsen en in gebouwen en kruipruimten.

Rattenoverlast

Rattenoverlast kan voorkomen op verschillende manieren. Ratten kunnen knagen aan elektriciteitsdraden wat kortsluiting kan veroorzaken. Ook kunnen ze uw producten en voorraad besmetten wat kan zorgen voor gezondheidsproblemen. Ratten kunnen verschillende ziekten verspreiden (bijvoorbeeld veeziekten en varkenspest). Wanneer de overlast van ratten in/rondom  uw huis niet goed bestreden wordt,  kan het uitlopen tot een ware rattenplaag waar de gehele omgeving last van kan krijgen.

Rattenbestrijding

Door te zorgen voor een schone en frisse omgeving zal het voor de ratten minder aantrekkelijk worden om zich te nestelen in uw woning. In combinatie met een rattenbestrijding is een plaag te voorkomen. Door de juiste preventie en detectie uit te voeren voorkomt u dat er ongewenste bewoners in uw huis aanwezig zijn. Wij kunnen voor u de nesten lokaliseren en in overleg met u een gewenst rattenbestrijdingsplan maken. Om een rattenbestrijding uit te voeren werken wij met klemmen en/of bestrijdingsmiddelen.


De wespen zijn er weer!

Bestrijdt een wespennest niet zelf. Er kunnen gevaarlijke situaties ontstaan.


    Jaag wespen nooit op

    Drink niet zonder rietje uit een glas, flesje of blik.

    Sla niet naar wespen die bij u in de buurt komen. De kans dat ze gaan steken neemt hierdoor toe.

    Heb je een vraag over muizen, muizenbestrijding of het weren van muizen