rattenbestrijding

Last van Ratten 

rattenbestrijding

RATTENBESTRIJDING

Heeft u last van ratten? En heeft u behoefte aan effectieve rattenbestrijding? Dan zit u helemaal goed bij Loedeman Ongediertebestrijding. Ratten zorgen voor heel veel overlast in uw woning, stal of tuin. Het is daarom belangrijk dat u de ratten op de juiste manier bestrijdt. Wij willen u daar graag mee helpen. Heeft u behoefte aan meer informatie over hoe wij de ratten bij u verwijderen? Neem dan contact met ons op of maak direct een afspraak met onze specialist.

Overlast van ratten

Ratten zijn plaagdieren die voor ontzettend veel overlast zorgen in uw huis, tuin en schuur. De bruine en de zwarte rat zijn de grootste boosdoeners onder de verschillende rattensoorten. Ze bevinden zich vaak op droge plekken waar ze zich goed kunnen verstoppen. Denk aan zolders, voorraadkasten en opslagplaatsen. Voor de rat is het belangrijk dat er genoeg voedsel aanwezig is. In huizen zullen zij de voorraden aantasten en schade brengen aan kabels. Daarnaast kunnen zij voor stankoverlast en geluidsoverlast zorgen. Het is dus belangrijk dat u zo snel de mogelijk de ratten laat bestrijden door een professional.

Hoe wij de ratten bestrijden

Hoe pakken wij de rattenbestrijding aan? Om de ratten effectief te bestrijden, beginnen wij met het verwijderen van de nestgelegenheden. Daarnaast is het belangrijk dat alle toegangswegen van de ratten worden afgesloten. Dit zijn vaak

gaten in muren en kapotte rioleringen. Deze plekken moeten worden gerepareerd of dichtgemaakt. Wij vinden het belangrijk om de bestrijding van het ongedierte toe te spitsen op uw situatie. Op deze manier kunnen we de meest effectieve rattenbestrijding realiseren.

Ratten

Knagende dieren zoals ratten die ongewenst in/rondom uw huis zitten kunnen zeer hinderlijk zijn. Ratten zijn uitstekende klimmers en eten alles. Uitwerpselen  van ratten zien eruit als donkere, langwerpige uitwerpselen van ongeveer 1 cm lang. Ratten maken hun nesten onder andere van karton, isolatiemateriaal, stof en kranten. Een rat werpt 6 keer per jaar 6 tot 10 jongen met een gemiddelde levensduur van ± 2 jaar. Ze zijn vooral s’ nachts actief en komen voor al voor langs slootkanten, riolen, mestputten, afvalstortplaatsen en in gebouwen en kruipruimten.

Rattenoverlast

Rattenoverlast kan voorkomen op verschillende manieren. Ratten kunnen knagen aan elektriciteitsdraden wat kortsluiting kan veroorzaken. Ook kunnen ze uw producten en voorraad besmetten wat kan zorgen voor gezondheidsproblemen. Ratten kunnen verschillende ziekten verspreiden (bijvoorbeeld veeziekten en varkenspest). Wanneer de overlast van ratten in/rondom  uw huis niet goed bestreden wordt,  kan het uitlopen tot een ware rattenplaag waar de gehele omgeving last van kan krijgen.

Rattenbestrijding

Door te zorgen voor een schone en frisse omgeving zal het voor de ratten minder aantrekkelijk worden om zich te nestelen in uw woning. In combinatie met een rattenbestrijding is een plaag te voorkomen. Door de juiste preventie en detectie uit te voeren voorkomt u dat er ongewenste bewoners in uw huis aanwezig zijn.

Wij kunnen voor u de nesten lokaliseren en in overleg met u een gewenst rattenbestrijdingsplan maken.

Om een rattenbestrijding uit te voeren werken wij met klemmen en/of bestrijdingsmiddelen.

Feiten over ratten

Ratten zijn opmerkelijke klimmers…Zijn doodsbang van vernieuwing in hun omgeving

Ratten zijn enorm schadelijk voor mensen…

Heb je een vraag over ratten, rattenbestrijding of het weren van ratten