Muizen zijn echt heel vies, nimmer weet men waar een muis heeft gelopen voordat hij bijvoorbeeld over een bureau of aanrecht loopt.

  1. Een rioolpijp? 

Muizen veroorzaken jaarlijks voor miljoenen aan schade.

Ze knagen aan voedsel, verpakkings- en isolatiemateriaal.

Ook ontzien ze elektrische installaties en computerkabels niet, vaak op moeilijk bereikbare plaatsen (plafonds/computervloer).

Muizen kunnen je je goed wakker houden.

‘Eén zwangere muis kan leiden tot 2600 muizen binnen een jaar’


  • Ik kan de muizen bestrijden en stoppen dat ze zich verder voortplanten.
  • Dit kan eventueel morgen al. 

Voor het eerste bezoek reken ik €85,00 All inclusief 

(gebaseerd op een bezoek van maximaal 1 uur)

  • inclusief inspectie;
  • inclusief bestrijdingsmiddelen;
  • inclusief voorrijkosten;
  • inclusief 21% btw.

Wat doe ik dan? Ik start met de bestrijding van de muizen.

Maak een aanvalsplan voor het aanbrengen van de wering tijdens het 2e bezoek.

Het 2e bezoek is afhankelijk van de hoeveelheid benodigde weringsmaterialen en tijd die we nodig hebben om de wering aan te brengen.

Muizenbestrijding

MUIZENBESTRIJDING

Muizen bestrijden is vaak noodzakelijk om ziektes of knaagschade aan een woning te voorkomen. Het bestrijden van muizen is iets waar u de ongediertebestrijders van de Afdeling Dierplagen direct voor kunt inschakelen. Neem direct contact met ons op. Onze ervaren muizenbestrijders staan 24×7 voor u klaar.
Naast de bestrijding van muizen adviseren en informeren wij u als klant in het voorkomen van een nieuwe muizenplaag. De muizenbestrijder bekijkt ter plaatse samen met u welke vorm van muizenbestrijding en wering van de muizen in huis het meest geschikt is.

Knagende dieren zoals muizen die ongewenst in uw huis zitten kunnen zeer hinderlijk zijn met kans op diverse vervelende gevolgen. Door te zorgen voor een schone en frisse omgeving, zal het voor de muizen minder aantrekkelijk worden om zich te nestelen in uw pand. In combinatie met een bestrijding is een plaag te voorkomen. Muizen zijn alleseters en zijn vaak s ’nachts actief. Een muis maakt zijn nesten onder andere van karton, isolatiemateriaal, stof en kranten.

Muizenoverlast

Muizenoverlast kan zeer hinderlijk zijn. Muizen kunnen knaagschade veroorzaken aan elektriciteitsdraden met kans op kortsluiting als gevolg. Ze kunnen uw producten en voorraad besmetten wat gezondheidsproblemen kan veroorzaken. Door de juiste preventie en detectie uit te voeren voorkomt u dat er ongewenste bewoners in uw huis aanwezig zijn.  Wanneer muizenoverlast in uw huis niet goed bestreden wordt,  kan het uitlopen tot een ware plaag waar de gehele omgeving last van kan krijgen.

Muizenbestrijding

Muizenbestrijding kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. Wij kunnen voor u de nesten lokaliseren en in overleg met u een gewenst bestrijdingsplan maken. Wij beheersen alle technieken binnen ons bedrijf om muizenbestrijding uit te voeren en werken met klemmen en/of bestrijdingsmiddelen. Wij kunnen nadat u voor ons gekozen heeft, vaak dezelfde dag de muizenbestrijding uitvoeren.

Heb je een vraag over muizen, muizenbestrijding of het weren van muizen